Read it

 
Jag har många gånger funderat på att ta bort bloggen. Ironiskt då jag nyligen skrev det här inlägget? Det är inte första gången jag gör detta, haha. Har haft cirka 10 bloggar nu? Eller är det kanske ännu fler? Jag tar alltid bort bloggen då jag tröttnar eller inte är nöjd på inläggen eller bilderna i inlägget och detta gör mig stressad. Därför väljer jag att ta bort stressen, alltså bloggen. Det är väldigt mycket jobb om man vill ha en bra blogg och för mig är det såhär att jag vill inte göra någonting halvdant. Ska jag göra något ska det vara med hela mitt hjärta. Hela min själ. Hela min kropp. Det är svårt att satsa fullhjärtat på både blogg och företag. Därför kommer jag ingenstans på något av det då jag måste göra det med hela mitt hjärta!
 
Men jag tänkte såhär att alla krav ska bort, bloggen kommer vara kvar och jag kommer blogga vad jag känner för. Då blir det förmodligen många mobilbloggar och jag anser att dessa oftast ser rätt fula ut på bloggar. Haha, är så otroligt pedantisk! Men det är enkelt att endast släng iväg ett inlägg från mobilen då jag inte känner för att sitta vid datorn så ofta nu. Så bloggen blir kvar, men jag kommer inte tänka på vad ni som läsare gillar att läsa om. Jag kommer nu har bloggen för min skull. Inga krav. Ingen stress. Det låter väldigt själviskt, men det är så skönt att ha en blogg där man kan skriva av sig ibland. Hoppas att ni stannar kvar här även fast bloggen kommer ändras lite, eller mycket. Puss 

Kommentarer
Postat av: Joline

SV. Tack så mycket :)

2013-07-12 @ 17:20:37
URL: http://jolinelindberg.horseworld.se
Postat av: JennyM

Sv: Åh tusen tack! :)

2013-07-13 @ 13:11:49
URL: http://jmdressyr.se
Postat av: Annika

Bra citat!

2013-07-13 @ 14:36:14
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Elizabeth

Förstår verkligen vad du menar och har själv känt likadant gällande mina bloggar många gånger! Har alldeles för stora krav på att den ska vara perfekt... Men vad roligt att du behåller din blogg i alla fall! Och det låter inte det minsta själviskt. Kram!

2013-07-13 @ 15:57:57
URL: http://fromelizabethwithlove.blogg.se
Postat av: sara

sv: ja det är riktigt gott :)

2013-07-14 @ 19:19:24
URL: http://roblessara.blogg.se
Postat av: sandija-döv-adopterad-fotografi

Nice blogg! Vad har du gjort i helgen? =)

2013-07-14 @ 20:14:27
URL: http://kwieien.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

2013
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December