Dagboksutdrag #1Ventilerar mig

 
Hej mina fina ♥
 
Jag blir lika chockad varje gång jag går in på bloggen, även fast jag inte bloggar mkt eller bra så finns det några trogna läsare där. Sitter just nu med min fina hund och skriver i min tankebok, det finns så otroligt mycket tankar i mitt huvud just nu. Jag kan inte vara med i ett vanligt samtal då jag ej får fram något att säga. Detta beror på alla dessa tankar som kryllar i huvudet. Det finns inte plats för några ord. Jag ska bara försöka ventilera ut allt detta idag, så att jag förhoppningsvis kan fungera normalt i sociala sammanhang. Hunden ligger på min arm just nu så det är lite svårt att skriva, haha! Han lägger sig alltid rätt på datorn om jag sitter vid datorn eller rätt på tidningen om jag läser...haha, söten ♥
kommentarer (1)
2013-07-16 @ 13:42:48 / Direktlänk / Allmänt


Jag har varit borta från bloggen i 3 dagar och när jag kommer in blir jag överöst av alla fina kommentarer från er ♥ Det gjorde verkligen hela min dag, som visserligen är slut då klockan är över 12 haha! Men nu är jag redo att lägga mig och jag kommer sova gott inatt. Det händer inte så mycket i mitt liv just nu förutom att jag försöker ta vardagen som den kommer, det har jag inte gjort på några år känns det som. Det är första gången jag verkligen tar semester på otroligt lång tid, så det är grymt skönt!
 
Ni får ha det så bra så hörs vi snart ville bara skriva några fina ord till er då ni gör mig så glad! Puss ♥
 
kommentarer (2)
2013-07-15 @ 00:52:00 / Direktlänk / Allmänt


Read it

 
Jag har många gånger funderat på att ta bort bloggen. Ironiskt då jag nyligen skrev det här inlägget? Det är inte första gången jag gör detta, haha. Har haft cirka 10 bloggar nu? Eller är det kanske ännu fler? Jag tar alltid bort bloggen då jag tröttnar eller inte är nöjd på inläggen eller bilderna i inlägget och detta gör mig stressad. Därför väljer jag att ta bort stressen, alltså bloggen. Det är väldigt mycket jobb om man vill ha en bra blogg och för mig är det såhär att jag vill inte göra någonting halvdant. Ska jag göra något ska det vara med hela mitt hjärta. Hela min själ. Hela min kropp. Det är svårt att satsa fullhjärtat på både blogg och företag. Därför kommer jag ingenstans på något av det då jag måste göra det med hela mitt hjärta!
 
Men jag tänkte såhär att alla krav ska bort, bloggen kommer vara kvar och jag kommer blogga vad jag känner för. Då blir det förmodligen många mobilbloggar och jag anser att dessa oftast ser rätt fula ut på bloggar. Haha, är så otroligt pedantisk! Men det är enkelt att endast släng iväg ett inlägg från mobilen då jag inte känner för att sitta vid datorn så ofta nu. Så bloggen blir kvar, men jag kommer inte tänka på vad ni som läsare gillar att läsa om. Jag kommer nu har bloggen för min skull. Inga krav. Ingen stress. Det låter väldigt själviskt, men det är så skönt att ha en blogg där man kan skriva av sig ibland. Hoppas att ni stannar kvar här även fast bloggen kommer ändras lite, eller mycket. Puss 
kommentarer (6)
2013-07-11 @ 21:53:00 / Direktlänk / Allmänt


Believe only half of what you see and nothing that you hear.

 
Godmorgon!
Idag är jag leeedig och det är helt underbart. Mot kvällen ska jag grilla med fina vänner och annars har jag inte så mycket planerat. Skönt att bara ta dagen som den kommer, bara hänga med. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare!
kommentarer (5)
2013-07-11 @ 09:14:00 / Direktlänk / Fotografi / Djur


we do it for the animals

 
Jag börjar bli väldigt seg med uppdateringen!
Men det har varit ett par galna dagar nu, har haft så mycket fokus på företaget. Men nu kan jag andas för det jag skulle göra klart är klart! En av dessa saker är den här filmen som jag gjorde klart idag. Ni får gärna sprida den på era bloggar, facebook, twitter, ja överallt! Det hade verkligen betytt jätte mycket och det hade varit något som ni kanske skulle kunna bidra till om ni inte har möjlighet att hjälpa de utsatta djuren på något annat sätt. Det är en väldigt liten handling som tar cirka 3 min men som gör så otroligt mycket. Jag ska försöka bli bättre med uppdateringen! Morgondagen kommer vara väldigt lugn, min första riktiga semesterdag sen jag fick sommarlov 
 
Ps/ Jag läser ALLA era kommentarer och alla rör en liten bit av mitt hjärta. Får ett sådant glädjerus i kroppen av alla fina ord ♥ har dock haft lite ont om tid för att svara på dem...men ni ska veta att ni är jätte gulliga och att era ord gör mig jätte glad!
kommentarer (0)
2013-07-10 @ 23:29:00 / Direktlänk / Videoklipp


I want to be near you

Vad hände med kvalitén här??
 
Blev på så bra humör när det började regna! Haha. Tror lite att det var där problemet var. Jag kände mig kluven och ville gärna uppdatera bloggen, samt jobba, men för mig kan man bara inte sitta inne när solen skiner. Det är omöjligt. Jag försökte jobba i solen men det blev helt enkelt för varmt så då blev det bara jobbigt. Men nu när det började regna och jag kunde sätta mig inne, redigera lite bilder framför teven och bara ta det lugnt så blev det riktigt roligt igen! Nu känns det återigen riktigt bra med företaget, blev lite orolig där ett tag. Haha! Har uppdaterat portfolion och facebook sidan och ska nu fortsätta med lite annat jobbrelaterat, ni kommer få se resultatet i veckan ;)
kommentarer (4)
2013-07-09 @ 20:17:00 / Direktlänk / Fotografi / Djur


I'm bleeding out for you.

 
Jag har haft en svacka nu ett tag där jag bara kände för att ta bort bloggen, ge upp med företaget och bara göra ingenting. Inte ha något som tar emot när jag vill göra vissa saker. På senaste tiden har jag blivit tvungen att säga nej till kompisar när de velat hitta på något på grund av att jag var tvungen att jobba. Jag har inte haft tid att rida Walle och jag har haft ångest innan jag ska rida Åskar på grund av att jag tänkt på att jag måste jobba istället. Men var med mina fina vänner tidigare idag och jag känner mig verkligen 5 ton lättare. Redigerar lite bilder nu från fotograferingen med Fanny i söndags samtidigt om jag kollar på Grey's Anatomy. 
 
kommentarer (2)
2013-07-09 @ 17:43:00 / Direktlänk / Fotografi / Djur


My baby ♥

 
Har jätte mycket att göra idag! Så vi hörs mer imorgon. Hittade en jätte söt bild på Bobby som jag knäppte under det mörkare halvåret. Han låg och myste på en filt, sötnosen 
kommentarer (13)
2013-07-08 @ 16:16:23 / Direktlänk / Fotografi / Djur


Summernights

 
Nu har jag massa nya bilder på Fanny och Hugur, samt filmer och massa material till imorgon då jag ska göra klart lite saker till FV Photography. Är så taggad på att lägga upp det och se alla reaktioner!
kommentarer (6)
2013-07-07 @ 20:29:33 / Direktlänk / Fotoalbum


Water

 
Goodmorning sunshines! Önskar nästan att jag sov såhär länge idag, men det gjorde jag inte...
Det blev ett väldigt sent godmorgon inlägg idag då jag gick upp väldigt tidigt för att hänga i stallet och sedan har värmen fångat mig. Haha! Jag är så seg och varm, har aldrig varit såhär trött tror jag...har inte riktigt återhämtat mig än från i torsdags.
 
Har solat och svalkat mig lite i poolen och nu ska jag kolla efter lite inspiration till dagens fotografering! Ska till Fanny, min företagskompanjon, för att knäppa lite kort på hon och hennes islandshäst och sedan ska vi jobba! Kommer bli grymt, är så taggad! En del av mig vill bara lägga mig ner där jag är här och nu men en annan del vill springa 20 varv runt huset och sedan simma 78 varv runt poolen. Nu gnäller hunden på mig, han har precis badat och blir alltid så busig efter det...så ska busa lite med honom nu! Hörs senare, puss 
kommentarer (2)
2013-07-07 @ 14:30:21 / Direktlänk / Allmänt


Big cities

 
Något som jag verkligen längtar efter är att flytta till en storstad. När jag var mindre tänkte jag alltid att det här är platsen jag vill vara på större delen av mitt liv. Jag trivdes verkligen på landet och jag ville inte flytta. Men nu, några år senare, känner jag ett stort behov av att få upptäcka nya platser. Man känner sig som en fågel som har blivit av med sina vingar. Man kommer ingenstans, man är fast.
 
Jag får ofta lov att påminna mig själv om att njuta av det här när jag väl kan. För man vill alltid ha förändringar. När jag har flyttat till en storstad så kommer jag säkert längta till att komma till något mindre. Man blir aldrig nöjd. Så då måste man njuta av det man har här och nu, inte drömma om något nytt varje gång man har fått förändring. Man har hela livet på sig att upptäcka nya platser, det gäller bara att njuta av stunden då man är på den platsen. Man slutar aldrig leta, inte ens när man hittat en ny plats att vara på. Det gäller att sluta leta när man väl har hittat det man sökte efter. Njut. Lev där du är, inte någon annanstans.
kommentarer (8)
2013-07-06 @ 15:42:00 / Direktlänk / Drömmar


Blåbärssmoothie

 
Hela morgonen har jag gått runt och jämrat mig medan jag har krypit under trådar i hästhagen, bankat i stolpar och gått fram och tillbaka för att fylla på vatten i hästarnas badkar som de dricker ur. Jag har så ont i kroppen, kan knappt röra mig! Haha, det är från torsdagsnatten. Varenda muskel i min kropp gör ont. Slängde precis i mig en blåbärssmoothie, godaste jag ätit efter att ha svettats som bara den i solen! Kanske dags att börja tänka på figuren nu och inte festa så mycket? Ska börja seriöst med träningen nu! Ska bli riktigt roligt faktiskt. Men bör nog vänta ett litet tag tills jag kan röra mig utan att skrika. Kunde knappt rida ponnyn heller på grund av att det gjorde så ont...nu ska jag hoppa ner i poolen! Visst är det underbart väder ute? Blir alldeles full av energi!
 
kommentarer (6)
2013-07-06 @ 13:45:47 / Direktlänk / Train like a beast


And then I get a scary thought

 
Det känns så bra med den här bloggen! Statistiken är skyhög på endast några dagar och kommentarerna rullar in. Det är väldigt roligt när man får in kommentarer och kan ha en närmare kontakt med läsarna. Blir så mycket roligare att blogga då och då vet man lite mer vilka Ni är som läser min blogg. Sedan att kunna skriva med er via kommentarsfältet eller via era bloggar, då även jag brukar hoppa in på era bloggar och kommentera då jag vet hur mycket det gör för en som bloggare. Men just den här relationen man får till läsarna genom kommentarsfältet är grymt! Så fortsätt såhär, varenda kommentar ger mig verkligen ett stort leende på läpparna ♥ Om ni är angagerade i kommentarsfältet och ger mig ett stort leende på mina läppar bara av att visa att ni finns här så ska jag göra mitt bästa för att göra läsvärda och inlägg med hög kvalité! Deal? DEAL!
 
kommentarer (5)
2013-07-05 @ 20:34:39 / Direktlänk / Fotografi / Djur


Follow me my darlings

Skulle bli väldigt glad om ni följde mig på bloglovin! Puss 
 
Följ min blogg med Bloglovin
 
kommentarer (0)
2013-07-05 @ 18:36:17 / Direktlänk / Allmänt2013
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December