Be who you areAnd if my thought-dreams could be seen

 

Bilder från när jag besökte min syster i Linköpng för ett bra tag sedan. 
 
Det ser ut som att jag inte har duschat på 10 år och levt i en kartong i 30 år. Tog en lång sovmorgon idag till klockan 10 och har jobbat lite tills nu. Har så sjukt mycket bilder att redigera och fixa med idag. Har bara fört över bilderna från kameran till datorn och har inte hunnit gjort något mer med dem. Så det får jag hålla på med idag! Tar mig ändå knappt någonstans med mina två små fötter. Det är iaf bättre idag och tror inte att det är en stukning, kändes dock som det igår då det gjorde så ont så att jag skrek rätt ut. Det blir säkert bra snart, hoppas jag! Nu måste jag borsta tänderna, haha! Har varit så inne i jobbet så jag har inte velat sluta. Vi hörs senare, hoppas ni får en grym dag!
 
kommentarer (1)
2013-06-30 @ 12:38:00 / Direktlänk / Fotoalbum


It’s alright, Ma, I’m only sighing

En bild från dagens "födelsedagsparty".
 
Har nu slagit mig ner hemma, satt på mig mina hollister shorts och tvättat av mig sminket.
Så otroligt underbart!! Älskar mina hollister shorts, de är så sköna! Hade planer på att även idag köra på utgång, haha var det inte jag som skrev för några inlägg sedan att jag inte skulle dricka på ett tag och köra igång seriöst med träningen istället? Är glad att jag ångrade mig då jag var så otaggad, ville mest ut då jag var uttråkad. Haha! Så skönt att slå ner sig i sängen, linda om fötterna och sätta på en film. Jag är två stukade fotleder rikare efter gårdagen och måste därför ta det lugnt. Vilket betyder att morgondagen kommer bjuda på jobb, redigering av bilder, rensa bilder osv osv. Måste kila nu iaf, min syrra tjatar på mig att jag ska sätta igång en film. See ya!
kommentarer (1)
2013-06-29 @ 23:11:00 / Direktlänk / Allmänt


the speed of light

 
Måste återigen göra ett inlägg i farten. Vi får främmande om cirka 10 minuter och det är lite saker som ska göras innan. Börjar bli lite stressigt nu, haha. Tänkte iaf gå in för att säga hej en snabbis. HEJ! Har en jobbig fuldag idag, mitt ansikte fungerar inte alls. Och låt mig inte börja med mitt hår...
 
Nu måste jag rusa! Ha det gött så hörs vi senare!
kommentarer (0)
2013-06-29 @ 13:51:00 / Direktlänk / Allmänt


I still wake up, I still see your ghost

 
Har lite bråttom, men tänkte att jag kunde säga hej innan jag sticker.
Jag vaknade upp med en stukad fotled, fortfarande lite vinglig och helt sjukt bakis. Gårdagen var jätte rolig! Men jag kommer förmodligen inte röra alkohol på ett bra tag. Tar tag i träningen istället...haha! Såhär såg jag iaf ut igår. Sminket höll jätte bra, däckade i min säng på en gång när jag kom hem och sminket satt när jag vaknade. Alltså helt sjukt! Jag blir så flottig i ansiktet i vanliga fall så det brukar börja rinna på en gång. Idag blir det en lugn lördag med släkten. Har fyllt 18, i april, och vi har inte funnit någon tid till att fira med släkten ännu. Så idag gäller det! Ska bli riktigt mysigt!
 
kommentarer (2)
2013-06-29 @ 09:49:00 / Direktlänk / Fotografi / Porträtt


This is me

 
 
Viktoria Kjellin är mitt namn, jag är 18 år och bor i Dalarna.
Jag är en levnadsglad tjej, optimistisk och är väldigt positiv som person. Gör allt med ett leende på läpparna och älskar att skratta. Om mina kompisar skulle beskriva mig med tre ord hade det varit, galen, galnare och galnast. Detta för att jag är rätt galen... Det är dock inget som jag märker själv, men jag får höra det ofta. Men de val jag gör, eller de saker jag gör, tycker jag inte är något större galenskap. Det beror väl förmodligen på att jag är omedvetet galen? Att hoppa en meter på en häst, barbacka och bak och fram är kanske inte något man gör om man hade varit fullt frisk i huvudet? Så om man tänker så, kan jag nog hålla med mina kompisar till viss del.
 
Jag är, och har alltid varit, en drömmare. Det händer cirka 319 ggr om dagen att mina tankar vandrar iväg och jag tänker på alla mina drömmar. En egen hästgård med hästar som tidigare blivit misshandlande och som jag omhändertagit men som nu är fullt friska och springer omkring i flock i deras enorma hage. Som min alldeles egna vildhästflock. Eller att någon gång få donera en fast summa pengar till WWF Världsnaturfonden. Jag drömmer stort och jag drömmer ofta. Min största dröm är att få hjälpa utsatta djur. Jag har alltid haft ett stort behov av att hjälpa andra. Om det så hade varit med grannens hästar, genom att mocka skit, eller att donera pengar till en djurskyddsorganisation så har jag alltid behövt göra någonting för att underlätta för en individ.
 
Fotointresset har vuxit sig större desto äldre jag blivit och efter att ha haft det som ett intresse jag hållit på med på fritiden under några år, vill jag nu ta det ett steg längre. Med tankarna och behovet att hjälpa andra tog jag och min kompis initiativet till att starta ett eget företag. Där vi fotograferar djur och dess ägare, sedan donerar vi en del av pengarna till Världsnaturfonden. På så sätt blir en av våra största drömmar uppfyllda.
 
kommentarer (1)
2013-06-13 @ 13:52:00 / Direktlänk / This is me2013
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December